Cargomda e-İhracat Dijital Dönüşüm
31.05.2023 267

CARGOMDA hesabı açmanın avantajları nelerdir?

Günümüz dünyasında yenilikler neredeyse her gün gerçekleşiyor ve şirketler kendi operasyonlarını daha verimli hale getirmek için genellikle teknik yeniliklere ve mevcut süreçlere hızla adapte oluyor. Ancak özellikle taşımacılık alanında birçok şirket hala eski bilindik taşımacılık süreçlerine ve çok nadiren de yeniliklere güveniyor.

CARGOMDA hesabı açmanın avantajları nelerdir?

Değerlendirme / karşılaştırma


Tarifeleri farklı olan çok sayıda hizmet sağlayıcı, küçük değişiklikler (örneğin boyutlar veya ağırlık) için bile fiyatların yeniden hesaplanması gerektiğinden, manuel karşılaştırmayı neredeyse imkansız hale getirir. Bu nedenle, girilen veriler için uygun nakliye tekliflerini otomatik olarak arayabildiğinden, bir kargo hesaplayıcısında karşılaştırma yapmak iyi bir fikirdir. Bu, önemli miktarda zaman tasarrufu sağlamanın yanı sıra, nakliye için gerçekten en iyi teklifi bulabilmenizi de sağlar.

Seçme seçenekleri / esneklik / tarifelendirme seçenekleri
Çevrimiçi rezervasyon yaparak, nakliye hizmeti sağlayıcılarının tüm ürün portföyünü kullanabilirsiniz. Örneğin, ekspres fiyatlar ve/veya kapınızdan aynı gün teslim alma için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Paketleri koli dükkanına kendiniz götürmek için zamanınız yoksa, gönderinizi kişisel gereksinimlerinize göre uyarlamak için bir teslim alma hizmeti kullanabilirsiniz.

Potansiyel tasarruflar
 

Online rezervasyonlar neredeyse tüm sektörlerde tasarruf sağlayabilir. Bunun nedenleri genellikle aracıların yanı sıra satış personelinden de vazgeçilebilmesinde bulunabilir. Bir gönderi platformu olarak JUMiNGO, müşterilerimize aktardığımız yüksek gönderi hacmi nedeniyle büyük müşteri indirimlerinden de yararlanabilir. Bu şekilde, nakliye maliyetlerinden %80'e varan oranda tasarruf edilebilir.

Pazar yeri entegrasyonları ve veri aktarımı


Çevrimiçi perakendeciler genellikle yüksek hacimli gönderilerle uğraşmak zorundadır. Kargo rezervasyonunu mümkün olduğunca kolay ve hızlı hale getirmek için JUMiNGO, Amazon, eBay ve Shopify için pazar yeri entegrasyonları sunar, böylece müşteri verileri otomatik olarak içe aktarılabilir.

Uzmanlık


Dijital bir taşıyıcı olarak, dünyanın tüm bölgelerine gönderi yapmaya çok aşinayız. Bu nedenle, farklı malları farklı hizmet sağlayıcılarla gönderirken ve uluslararası gönderiler için gümrük işlemlerinde hangi noktalara dikkat etmemiz gerektiğini biliyoruz. Müşteri hizmetleri ekibimiz, gönderinizle ilgili her türlü sorunuzda size şahsen yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

      
Yardım Merkezimizde yanıtlayamadığımız bir sorunuz mu var?
Bir destek bileti oluşturmaktan çekinmeyin. Müşteri hizmetlerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

Taglar : 
avantaj cargomda fiyat karşılaştır kargo